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This List of Questions and Responses #5 (Q&A#5) is being issued to clarify certain 
information contained in the above named RFP.  The statements and interpretations 
of License requirements, which are stated in the following questions are not binding 
on the State, unless the State expressly amends the RFP.  Nothing in the State’s 
responses to these questions is to be construed as agreement to or acceptance by 
the State of any statement or interpretation on the part of the entity asking the 
question as to what the License does or does not require.  Some questions have 
been edited for brevity and clarity, and duplicate questions may have been combined 
or eliminated. 
 
The following are questions submitted pursuant to the RFP and the Location 
Commission’s responses to those questions: 
 
 
27. QUESTION: Section 1.3: Does the 50% Tax apply to "free play" coupons or 
giveaways that are run through the VLTs. 
 

ANSWER: As stated in the definition contained in Section 1.3, 
"Proceeds" does not include money given away by an Operation Licensee as 
free promotional play and used by players to bet in a VLT. (Coin In – Coin Out – 
Promotions = Proceeds) 


